Noble 2018 / 10 /17

ویزای تحصیلی و اقامت دائم

شما در صورت داشتن شرایط درخواستی دانشگاه و سازمان مهاجرت کانادا ، قادر به اخذ ويزاى تحصيلى هستید. پس از اتمام موفقیت آمیز دوره تحصیلی و اخذ مدرک از موسسه معتبر، متقاضی امکان درخواست اقامت دائم دارد . متقاضی در صورت داشتن امتیازات کافی بصورت مستقیم برای کسب اقامت دائم اقدام کرده و یا برای تکمیل امتیازات خود مشغول به کار در کشور کانادا میشود(شرایط کار میبایست بصورت قانونی و تمام وقت باشد).

هزينه و شرايط دوره ها بستگى به دانشگاه ، شهر ، رشته و مقطع تحصيلى دارد. در این بین  مهمترين نكته  تحصيل در دانشگاه معتبر(از سوی سازمان مهاجرت)  و رشته كاربردى در كانادا ميباشد.

 

بررسی نکات زیر قبل از اقدام الزامیست:

تحصیل در هر رشته و دانشگاهى منجر به اقامت دائم کانادا نمیشود.

همسر شما امكان كسب اجازه كار(بصورت تمام وقت) را داشته و فرزندانتان امکان تحصیل رایگان در مدارس کانادائی را دارند.

دارنده ویزای تحصیل اجازه کار بصورت نیمه وقت را داراست.

امکانات اسکان و زندگی در صورت درخواست از سوی دانشگاه فراهم میشود.

متاسفانه بدليل گستردگى اطلاعات و رشته ها امکان ایجاد لیست کلی مهیا نمیباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

اشتراک گذاری در:
print



rating
  نظرات

نظری وجود ندارد.

نام
ایمیل
وب سایت
عنوان
نظر
تصویر امنیتی
وارد نمودن کد