پیشنهاد کار (LMIA) و یا همان Labour Market Impact Assessment... 

 

مدرکیست که به کارفرمایان کانادایی فرصت و اجازه استخدام نیروی کار خارجی را می دهد.متقاضیان روش اکسپرس انتری بدون شک با این واژه آشنا هستند.داشتن پیشنهاد کار رسمی امتیاز بسیار بالایی برای متقاضیان به ارمغان می آورد هرچند گرفتن این مدرک , شرایط و محدودیت های خاص خود را دارد که کارفرمایان را به چالش می کشد.

 

LMIA و یا پیشنهاد کار خارجی چه زمانی و تحت چه شرایطی صادر می گردد:

  • کارفرما قادر به یافتن نیروی کار کانادایی با سابقه کار مرتبط نیست .
  • بیزنس موردنظر حداقل به مدت یکسال فعال میباشد .
  • پرداخت بموقع مالیات از سوی کارفرما .
  • بیزنس کارفرما بصورت رسمی و ثبت شده میباشد  .

در صورت کلی LMIA ابتدا از سوی اداره مهاجرت صادر می گردد, سپس کارفرما می تواند برای استخدام نیروی کار خارجی اقدام نماید.کارفرمایان برای اخذ مدرک LMIA به دفاتر حقوقی مراجعه می کنند و پس از دریافت آن به مصاحبه متقاضیان از سراسر جهان می پردازند.

 

پاسخ به سوالات متداول:

 

آیا هر کارفرمایی امکان اخذ LMIA را دارد؟

خیر. این مدرک نیز همچون یک ویزای توریستی در صورت نداشتن شرایط لازم ریجکت می شود.

چگونه کارفرما و پیشنهاد کار پیدا کنیم؟

وبسایت های شغل یابی, آژانس های کاریابی , دفاتر مهاجرت و...

از کجا مطمئن شویم پیشنهاد کار واقعی و رسمیست؟

هر مدرک دارای شماره ثبت رسمیست که از سوی سایت سازمان مهاجرت کانادا قابل استعلام می باشد.

آیا من بعنوان ویزیتور میتوانم شغلی در کانادا پیدا کرده و اجازه کار بگیرم؟

این مسئله از احتمال بالای برخوردار نیست ولی در صورت یافتن شغل این امکان برایتان وجود دارد.

آیا با داشتن پیشنهاد کار , همسر و فرزندانم می توانند با من بیایند؟

بله به عنوان همراه نیروی کار خارجی

همسرم میتواند اجازه کار بگیرد؟

بله

امکان اخذ اقامت دائم از این طریق وجود دارد؟

بله با احتساب امتیاز پیشنهاد کار و سابقه کار کانادایی

 

شرایط لازم برای نیروی کار خارجی :

 

هر شغلی شرایط لازم مخصوص به خود را داراست که می بایست با شرایط متقاضی مطابقت داشته باشد.این شرایط میبایست در آگهی کارفرما درج گردد. 

زبان انگلیسی:

سطح زبان انگلیسی به شغل موردنظر و بر اساس وظایف شما مشخص می گردد. برای مثال شما به عنوان یک نقاش و یا نانوا به سطح زبان پایه ای و در حد مکالمات ساده نیاز دارید . در حالیکه منشی دفتر و یا یک معلم به سطح زبان بالا نیاز دارد.

سابقه کار:

سابقه کار می بایست از طریق نامه رسمی کارفرمای قبلی و یااز طریق تاریخچه بیمه شما ثابت گردد. ارائه شواهد و مدارک بیشتر در این زمینه به قانع شدن افسر برای صدور ویزا کمک می کند.

سطح تحصیلات:

تحصیلات متقاضی کار در کانادا همچون مدرک زبان انگلیسی به نوع شغل و وظایف شما بستگی دارد. اکثر شغلهای کارگری و فنی مدرک دیپلم دبیرستان را قبول می نمایند. داشتن مدرک بالاتر در صورت نداشتن تطبیق با شغل مربوطه , امتیاز اضافی برایتان نخواهد داشت.

 

وضعیت تأهل, جنسیت, نژاد, گرایش جنسی, ملیت و مذهب هیچ تأثیری در پرونده ندارد و کارفرما یا افسر پرونده نمی تواند درخواست شما را به این دلایل ریجکت کند.

 

 داشتن تمکن مالی :

 

تعداد اعضای خانواده تمکن مالی دلار کانادا
1 $12,669
2 $15,772
3 $19,390
4 $23,542
5 $26,701
6 $30,114
7 $33,528
به اعضای هر نفر اضافی $3,414

 

 

برای بررسی وضعیت و شرایط شغلی خود و همچنین امکان یافتن پیشنهاد شغلی می توانید رزومه خود را به آدرس ایمیل Info@noblelaws.ca بفرستید. لطفا در قسمت موضوع , واژه پیشنهاد کار را وارد نمایید.